Πληθώρα δημοσιευμάτων αναφέρουν το τελευταίο διάστημα ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα, και η αλήθεια είναι πως η «είδηση» περί χωρισμού επανέρχεται τακτικά στην δημοσιότητα, χωρίς να έχει ποτέ επαληθευθεί.

Ωστόσο, δύο αναρτήσεις της δικηγόρου του καλλιτέχνη διαψεύδουν τις φήμες αυτές.

Ο Kύπριος τραγουδιστής είχε πριν από δύο ημέρες συναυλία στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και ανάμεσα στο κοινό εκτός από την δικηγόρο του, Ευαγγελία Μάντζου, ήταν φυσικά και η Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένο της.

Η δικηγόρος πόσταρε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τον καλλιτέχνη στο καμαρίνι του, αλλά και μια φωτογραφία με τη Ζέτα που βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία, θέλοντας να δώσει τέλος στις φημολογίες.

Ήταν η πρώτη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά την αθωωτική απόφαση για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής για το οποίο είχε κατηγορηθεί. Η δικηγόρος του, Ευαγγελία Μάντζου, είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας την υπόθεση του Κύπριου καλλιτέχνη και πέτυχε, όχι μόνο την αθώωσή του, αλλά και την επιστροφή ενός ποσού περίπου 800.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις