Μετά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να θωρακίσετε την άμυνα του οργανισμού σας, προσφέροντας του ενέργεια, ευεξία και ψυχοσωματική αναγέννηση!

Αποδράστε από την καθημερινότητα και πάρτε μια αναζωογονητική ανάσα στο Loutraki Thermal Spa, με υπέροχα προγράμματα υγείας, ευεξίας και χαλάρωσης!

Λέμε ΝΑΙ σε μια συνεδρία μασάζ!

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα πολύτιμο δώρο για την υγεία, που χαρίζει ευεξία, αναζωογόνηση, χαλάρωση, γαλήνη και ηρεμία!

Νιώθετε πως είστε κουρασμένοι και πως χρειάζεστε λίγη τόνωση στον οργανισμό σας;

Απολαύστε μία συνεδρία μασάζ και ανακαλύψτε πως θα ανακτήσετε τη χαμένη σας ζωντάνια με απόλυτο φυσικό τρόπο, γιατί το μασάζ:

• Χαλαρώνει τους μυς και προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο στον αυχένα, στην πλάτη ή τη μέση, που οφείλεται συχνά στην πίεση της δουλειάς και την κακή στάση του σώματος.
• Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης από τους μυς, διευκολύνοντας την παροχή οξυγόνου που συντελεί στη γρηγορότερη ανάκαμψή τους.
• Τονώνει το ανοσοποιητικό, καταπολεμά τυχόν φλεγμονές, μειώνει την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, την κορτιζόλη, προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.
• Ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει το στρες γιατί βοηθά στην απελευθέρωση των σημείων πίεσης, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα να μειώνονται αισθητά.
• Αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφού κατά τη διαδικασία του μασάζ, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα ανανεώνεται και να γίνεται πιο λαμπερή.
• Μία συνεδρία μασάζ, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αφού εκτός από το σώμα, ηρεμεί και το πνεύμα, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ποιότητα του ύπνου.

Πρόγραμμα 1:
Υδρομασάζ στις Πισίνες – Σάουνα – Ατμόλουτρο – Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος 20’ . Διάρκεια προγράμματος: 110’ , Τιμή: 40 Ευρώ.

Πρόγραμμα 2:

Υδρομασάζ στις Πισίνες – Μασάζ Σώματος και Προσώπου 45’.
Διάρκεια προγράμματος: 75’, Τιμή: 50 Ευρώ

Πρόγραμμα 3:
Υδρομασάζ στις Πισίνες, Σάουνα και Ατμόλουτρο. Διάρκεια προγράμματος 90’ , Τιμή: 18 Ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις