Η ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί προκάλεσε αίσθηση και πολλά γράφτηκαν για την ύπαρξη «τρίτου προσώπου», στο οποίο κάποιοι έδωσαν και ονοματεπώνυμο: Μαριόν Κοτιγιάρ.

Ειδικά μετά τις φωτογραφίες της συμπρωταγωνίστριας του Μπραντ Πιτ με φουσκωμένη κοιλίτσα που δημοσίευσε το περιοδικό Closer, πολλοί έσπευσαν να δώσουν την ερμηνεία ότι η Αντζελίνα έμαθε πως πατέρας του παιδιού της Κοτιγιάρ είναι ο σύζυγός της και γι’ αυτό κατέθεσε αιφνιδιαστικά την αίτηση διαζυγίου.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram όμως, η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία μου αντίδραση στη «λαίλαπα της ενημέρωσης» που ξέσπασε πριν από 24 ώρες και με σάρωσε. Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω πράγματα όπως αυτό, ή να τα λαμβάνω σοβαρά, αλλά επειδή η κατάσταση εξελίσσεται ραγδαία και επηρεάζει τους ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω.

Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Αυτός είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου, ο μόνος που χρειάζομαι.

Δεύτερον σε όσους έχουν δηλώσει ότι είμαι συντετριμμένη να τους ενημερώσω ότι είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Αυτή η «συνομιλία» δεν είναι οδυνηρή. Και σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και σε όλους τους εχθρούς που σπεύδουν να κατακρίνουν εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Τέλος, εύχομαι θερμά η Angelina και ο Brad, τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραχώδη στιγμή.

Με όλη μου την αγάπη
Μάριον”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις