Η PANDORA στηρίζει με συνέπεια και σταθερότητα για 5η χρονιά, ως διακεκριμένος χορηγός, τη διοργάνωση του 8ου αγώνα Greece Race for the Cure για την ενίσχυση του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Πρόκειται για μία πολύχρονη συνεργασία που μας γεμίζει χαρά και υπευθυνότητα, γιατί μέσα από αυτή η PANDORA συμβάλλει ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών γύρω από τη νόσο μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, την πρόληψη και την υποστήριξη.

Φέτος ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5χλμ και περίπατο 2χλμ.

Παράλληλα με τη χορηγία του αγώνα, η PANDORA σχεδίασε ένα μοναδικό κρεμαστό σύμβολο μαζί με αλυσίδα λαιμού, το οποίο θα πωλείται στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€, αλλά και σε ειδικά stand στο χώρο του αγώνα.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την ημέρα γιορτής και να τρέξουμε όλοι μαζί στον αγώνα τους, με την ομάδα της PANDORA!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδαwww.pandorashop.gr/greece-race-for-the-cure.html

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις