Η αστυνομία του Λος Άντζελες διέψευσε τις πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες οι αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, όπως τον κατηγορεί η μητέρα τους, η Αντζελίνα Τζολί.

“Στο σύστημά μας δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελία σε βάρος του Μπραντ Πιτ και δεν διεξάγουμε καμία έρευνα για αυτόν”, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Λορένσο Κεσάντα.

Η υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών του δήμου της πόλης διέψευσαν επίσης ότι παρείχαν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποια έρευνα που αφορά τον Αμερικανό σταρ. “Σε αντίθεση με ό,τι δημοσιεύεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο μας δεν είπε σε κανέναν και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε κάποια έρευνα σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου ατόμου” απάντησε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Νιλ Ζάμβιλ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.

Ο Ζάμβιλ υπενθύμισε ότι η υπηρεσία δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ανακοινώσεις για τις έρευνες που διεξάγει.

Η Τζολί προκάλεσε έκπληξη υποβάλλοντας την Δευτέρα αίτηση διαζυγίου και ζητώντας από το δικαστήριο να αναλάβει η ίδια την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, κατηγορεί τον Πιτ για κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης αλλά και για ξεσπάσματα οργής. Τόσο ο TMZ όσο και το περιοδικό People ανέφεραν ότι την περασμένη εβδομάδα ο 52χρονος ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε ένα από τα έξι παιδιά του, μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την Αντζελίνα Τζολί να ζητήσει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια κοινού βίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις