Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus n' light είναι τα πρώτα, και τα μοναδικά, αναψυκτικά στην ελληνική αγορά που περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης).

Χάρη σε αυτή τη μοναδική τους σύνθεση πετύχαμε ένα διπλό στόχο, αφενός να διατηρήσουμε τη γνώριμη και απαράμιλλη γεύση λουξ που χρόνια τώρα έχουν αγαπήσει οι πολυάριθμοι καταναλωτές μας, αλλά και αφετέρου να μειώσουμε τις θερμίδες στο εξαιρετικό ποσοστό του 60%!

Η Λουξ, με τη δημιουργία της σειράς plus n' light, ικανοποιεί πλέον τις σύγχρονες ανάγκες – τάσεις των καταναλωτών για την πιο ποιοτική απόλαυση προϊόντων με λιγότερες θερμίδες, με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Τα λουξ plus n' light κυκλοφορούν σε τρεις γεύσεις (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, λουξ cola), σε συσκευασία PET 330 ml και σε γυάλινη φιάλη 250ml, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν επιπλέον γεύσεις και συσκευασίες.

Η Λουξ πραγματοποιεί εξαγωγές σε περίπου 20 χώρες σε όλον τον κόσμο, με αξιοσημείωτες πωλήσεις σε Γερμανία, Καναδά, ΗΠΑ, Ιταλία, Αυστραλία, Κύπρο, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Μάλτα, Παναμά, Ελβετία, Ρουμανία, Κορέα, Αλβανία, Κατάρ, Ντουμπάι, Βέλγιο και Ολλανδία. Οι εξαγωγές αποτελούν το 5% του όγκου πωλήσεων, ενώ στόχος για την προσεχή 3ετία είναι το ποσοστό αυτό να διπλασιαστεί.

Η Ρωσία αποτελεί χώρα με μεγάλο ενδιαφέρον για τη Λουξ και άμεσα η εταιρία θα έχει παρουσία εκεί.

Ακόμη, το 2015 το μερίδιο της Λουξ σε αξία ήταν 8,1% στο σύνολο των αναψυκτικών και 27% σε αξία στην κατηγορία αναψυκτικά με γεύση, μερίδια τα οποία συνεχώς αυξάνονται κατά το 2016.

Κατά το α' εξάμηνο του 2016, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στην αγορά, η Λουξ συνεχίζει να σημειώνει σταθερή άνοδο, κάτι που φιλοδοξεί να διατηρήσει και στο β’ εξάμηνο του 2016, εφόσον φυσικά δεν υπάρξουν ραγδαίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία οκταετία η Λουξ έχει κάνει συνολικά επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ, με την τελευταία επένδυση στην νέα μονάδα παραγωγής να αγγίζει σχεδόν τα 6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις