Απτόητη από τον χωρισμό της και το επικείμενο διαζύγιο, η χωρισμένη με έξη παιδιά Αντζελίνα Τζολί σχεδιάζει τα επόμενα βήματα της καριέρας της καθώς άρχισε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα «Shoot Like Girl», σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία της TriStar βασίζεται στα απομνημονεύματα «Shoot Like a Girl: One Woman’s Dramatic Fight in Afghanistan» (Πυροβόλησε σαν κορίτσι: Δραματική μάχη μίας γυναίκας στο Αφγανιστάν), που αφηγείται την αληθινή ιστορία της Maj Mary Jennings Hegar, η οποία υπηρέτησε για πολλές θητείες στην ασιατική χώρα ως πιλότος ελικοπτέρου.

Η στρατιωτικός, στην οποία απονεμήθηκε το παράσημο Purple Heart έσωσε εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες εντός και εκτός των πεδίων μάχης στη Μέση Ανατολή και αργότερα βοήθησε στην εξάλειψη της πολιτικής του αποκλεισμού των γυναικών αξιωματικών από θέσεις μάχης.

Το «Shoot Like a Girl» θα είναι η πρώτη ταινία δράσης, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Αντζελίνα Τζολί, μετά τις ταινίες «The Tourist» και «Salt» το 2010.

Στη συνέχεια είχε κεντρικό ρόλο στο «Maleficent» της Ντίσνεϊ και συμπρωταγωνίστησε με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της Μπραντ Πιτ στο δράμα «By the Sea».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις