Ένα πολύ αποκαλυπτικό τραπέζι βάφτισης έγινε στο Άργος. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Κουρτέλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», το μυστήριο διεξήχθη κανονικά και τα δύο δίδυμα βαπτίστηκαν σύμφωνα με όλους τους τύπους.

Ωστόσο, στο τραπέζι που ακολούθησε ο πατέρας των νεοφώτιστων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, που έμειναν «παγωτό».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε αρχικά, με πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς εννοεί και που το πάει…

Αμέσως κατάλαβαν όμως, καθώς ο πατέρας, άρχισε να διαβάζει μια όχι και τόσο μικρή λίστα με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του.

Πολλοί μάλιστα από τους αναφερόμενους ήταν προσκεκλημένοι και κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουν ακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.

Η σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, κάτι από δύσκολο έως αδύνατο, δεδομένων των περιστάσεων, ισχυριζόμενη πως ο άντρας της… κάνει πλάκα. Ακολούθησε διαμάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες, των γονιών των νεοφώτιστων διδύμων και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει τον χωρισμό του, ωστόσο, όπως αναφέρουν, θα τα βρουν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις