Κάθε χειμερινή σεζόν «ανοίγει» με πολλές υποσχέσεις κάθε χρόνο και πολλές νέες συνεργασίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα. Ωστόσο είναι και πολλά τα σταθερά μας στέκια που με τίποτα δεν αλλάζουμε, χειμώνα- καλοκαίρι.

Ένα από αυτά, είναι αναμφισβήτητα το socialista club. Με καθημερινή λειτουργία, μέρα και νύχτα, στον πιο πολυσύχναστο ίσως δρόμο του Κεραμεικού, συγκεκριμένα στην Τριπτολέμου, το Socialista αποτελεί σίγουρα μία σίγουρη και ασφαλής αξία των αγαπημένων μας μαγαζιών στην Αθήνα, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού.

Στο αγαπημένο στέκι, μπορείς να απολαύσεις χαλαρά ένα ποτάκι ή να διασκεδάσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια, έχοντας κερδίσει μία σίγουρη θέση στα αγαπημένα μαγαζιά των Αθηνών και μάλιστα στην καρδιά της διασκέδασης, το Γκάζι.
Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον αγκαλιάζει τον όμορφο χώρο του και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του, το Socialista γίνεται σίγουρα ένας χώρος που μπορείς να αγαπήσεις.

Η μουσική του εναλλάσσεται από mainstream έως βαθιά ποιοτική, με ονόματα όμως τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, που επίσης έχει πατήσει στη ζεστή «σκηνή» του. Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το Socialista, είναι μία ευκαιρία να το κάνεις φέτος το χειμώνα, καθώς οι εναλλακτικές του επιλογές για διασκέδαση, θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και είμαστε σίγουροι ότι μέσα στο Socialista θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει.

Socialista club Γκάζι

Το Socialista είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια των Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμεικό, εκεί που βρίσκεται ο πυρήνας της νυχτερινής διασκέδασης . Καθώς το Γκάζι σφύζει από ζωή, το Socialista που βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του, αποτελεί σίγουρα ένα παράδειγμα για το πώς διασκεδάζει ο Αθηναίος.

Με χαλαρή και εύθυμη διάθεση έως και hardcore καταστάσεις, εξυπηρετεί κάθε γούστο, αφού είμαστε πεπεισμένοι πως οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις στο Socialista θα μείνεις ικανοποιημένος. Χαλαρό ποτάκι ή μουσική και ξενύχτι μέχρι πρωίας και μουσική έντεχνη ή mainstream, οι επιλογές είναι άπειρες.

Στη σκηνή του έχουν φιλοξενηθεί μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, οι onirama, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Κάθε σεζόν το Socialista ανοίγει τα χαρτιά του και μοιράζει εκπλήξεις στο κοινό του με guest εμφανίσεις που αφήνουν άφωνο το φανατικό του κοινό. Εκτός από καταξιωμένους καλλιτέχνες, στηρίζει και νέες προσπάθειες, καθώς το Live stage εντάσσει και νέους καλλιτέχνες με πολλές όμως προοπτικές.

Αναμφισβήτητα το socialista γκαζι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια του αθηναϊκού κοινού με τις πολλές επιλογές που προσφέρει για να το αγαπήσεις. Και είμαστε σίγουροι ότι αν το επισκεφθείς σίγουρα θα το αγαπήσεις. Με εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο στέκι, αφού βρίσκεται κοντά στο μετρό του Κεραμεικού, είναι πολύ εύκολο να το ανακαλύψεις.

Σίγουρα το Socialista θα αποτελέσει, όπως κάθε χρόνο μία σίγουρη επιλογή μας για νυχτερινή διασκέδαση και τον φετινό χειμώνα. Και καθώς ο ανταγωνισμός ανεβαίνει την περίοδοι αυτή, αφού ξεκινά η χειμερινή σεζόν με μαγαζιά πολλά υποσχόμενα, το Socialista θα βρίσκεται σίγουρα στη λίστα με τους πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις