Η Πάμελα Άντερσον έχει εγγραφεί στο συλλογικό υποσυνείδητο ως ερωτική φαντασίωση, μέσα από την παρουσία της στην σειρά Baywatch και τις εκατοντάδες τολμηρές έως τολμηρότατες φωτογραφίσεις της.

Εν τούτοις, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» φέρεται διατεθειμένη να αρχίσει καμπάνια κατά του (-), θέλοντας να προτείνει στα ζευγάρια μια πιο ρομαντική εκδοχή του έρωτα.

Όπως είπε, θεωρεί πως η ασύδοτη πρόσβαση των νέων στις ταινίες (-)γραφικού περιεχομένου αλλοιώνει την αντίληψη τους και τους κάνει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους σας να είναι (-)στάρ.

«Ξέρω ότι και εγώ ήμουν μέρος του προβλήματος. Ήμουν κουνελάκι του Playboy και βγήκε στη δημοσιότητα προσωπική μου ταινία στην οποία έκανα (-) με τον τότε σύντροφό μου» λέει η Πάμελα.

«Με έχουν χαστουκίσει, με έχουν βρίσει και με έχουν φτύσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι αρέσει στις γυναίκες να τους συμπεριφέρονται οι σύντροφοι τους σαν να είναι (-)στάρ. Θέλουμε καλύτερο (-)», καταλήγει στη συνέντευξη της η 49χρονη σταρ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις