Επιβεβαιώθηκαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπήρχε κρίση στον γάμο της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, καθώς το μοντέλο και πρώην (-)στάρ παραδέχθηκε ότι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες διαζυγίου στην εφημερίδα Freddo.

«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε.
Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που δείχνει έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα.

Διευκρινίζει πάντως ότι το (-) έχει τελειώσει γι’ αυτήν: «Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες (-). Τέλος το (-). Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα. Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.

Όσο για τα επαγγελματικά της, αποκάλυψε ότι έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα.

Μαζί πέρασαν το καλοκαίρι στη Μύκονο, και μαζί βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan Club, στην Ιερά Οδό.

Στην παρέα τους ήταν και η Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες (-) της Sirina Productions.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις