Ο εφευρέτης και η viral αγγελία με το… λουκέτο

Ο εφευρέτης και η viral αγγελία με το… λουκέτο
Θέμα συζήτησης στα social media είχε γίνει μια μικρή αγγελία από τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης, καθότι η αγγελία πρόσφερε 2.000 ευρώ σε όποιον μπορούσε να… ανοίξει ένα λουκέτο.

Μετά την δημοσιοποίηση που πήρε η μικρή αγγελία, ο άνθρωπος που την έδωσε στην εφημερίδα εμφανίστηκε και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έβαλε την αγγελία αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr, ο κ. Μηνάς Ζερβός έβαλε την αγγελία με σκοπό να δοκιμάσει το λουκέτο που ο ίδιος κατασκεύασε, ενώ παράλληλα αύξησε το ποσό που προσφέρει σε όποιον καταφέρει να το ανοίξει στα 5.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός έχει στείλει ήδη τα σχέδια και την πατέντα στο Επιμελητήριο περιμένοντας όπως λέει, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πατρίς ο κ.Ζερβός αναφέρει: « Εγώ το έφτιαξα και το δίνω μόνο σε κάποιο εργοστάσιο, προκειμένου να γίνει μαζική παραγωγή. Δεν το δίνω με λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ (!) Είναι κάτι που εάν κυκλοφορήσει μαζικά, αυτός που θα το κατασκευάσει θα κερδίσει πολλά περισσότερα. Για εμένα το κόστος ήταν περίπου 500 ευρώ, διότι χρησιμοποίησα υλικά που δεν σκουριάζουν και είναι όλο χειροποίητο».

Το λουκέτο που δεν παραβιάζεται έχει, όπως λέει ο ίδιος, στο εσωτερικό του 3000 αριθμούς. Ένας από αυτούς, που τον ξέρει μόνο ο κατασκευαστής, είναι ο μαγικός που το ανοίγει.

Η έμπνευση για την κατασκευή του «απαραβίαστου» λουκέτου, ήρθε στον κ. Ζερβό όταν έπεσε θύμα διάρρηξης!

Πηγή: Cretalive.gr