Την Παρασκευή το μεσημέρι εκδόθηκε η απόφαση για την αγωγή που είχε κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας αρχικά 250.000 ευρώ από τον καθένα για ηθική βλάβη (αργότερα κατέβασε τις απαιτήσεις της στα 50.000 ευρώ), για σχόλια που είχαν κάνει για την ίδια στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «ΣΟΥΚΟΥ», το δικαστήριο αθώωσε τη Σάσα Σταμάτη για το σχόλιο ότι απομακρύνθηκαν άνθρωποι από το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με ευθύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα πρέπει να πληρώσει 1.000 στην Σάσα Σταμάτη για τα δικηγορικά έξοδα. Δε συνέβη το ίδιο, όμως, με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει στον αέρα ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για να προστατεύουν την παρουσιάστρια.

Μάρτυρας για την Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν η αρχισυντάκτρια του «Πρωινού», Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία ρωτήθηκε αν ο παρουσιαστής έχει την δύναμη να απολύει κόσμο: «Φυσικά και έχει τέτοια δύναμη. Αν ο παρουσιαστής δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάποιο, τότε δίνεται χρόνος το πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν για να φύγει, ή μετακινείται σε άλλη εκπομπή(…)Στα 27 χρόνια που είμαι δημοσιογράφος, δεν έχω δει ποτέ να φεύγουν μέσα σε μια σεζόν, τόσα άτομα μέσα από μια εκπομπή».

Μάρτυρας για την Κ. Σπυροπούλου, ήταν ο γενικός διευθυντής του Alpha, ο οποίος είπε για τα λεγόμενα του Γ. Λιάγκα: «Εκείνη την ημέρα έτυχε να δω την εκπομπή του και τον άκουσα να λέει ότι η Κ. Σπυροπούλου “είναι ένα κοριτσάκι που κάποιοι την πληρώνουν και της βάζουν και bodyguards και καλά κάνουν και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους”. Εγώ έχω βγει με την κυρία Σπυροπούλου και εκτός καναλιού για λόγους δουλειάς και δεν την έχω δει ποτέ να κυκλοφορεί με bodyguards».

Και πρόσθεσε: «Όταν κάποιος βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο, δημιουργείται μια άποψη ότι η Κ. Σπυροπούλου είναι χαμηλής ηθικής. Η κ. Σπυροπούλου είναι υπάλληλος του σταθμού όχι διοικητικό στέλεχος. Υπάρχει σύστημα αξιολόγησης στον σταθμό, δεν απολύει ο παρουσιαστής».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Σπυροπούλου τελείωσε μισή ώρα νωρίτερα την εκπομπή επειδή δεν της άρεσε το συγκρότημα που είχε κλείσει η ομάδα της για το τέλος της εκπομπής, απάντησε: «Νομίζω κάτι θυμάμαι. Αυτό όμως που περιγράφετε, μπορεί να έγινε στην εκπομπή της κας Σπυροπούλου, αλλά έγινε για λόγους ανωτέρας βίας. Όχι επειδή δεν της άρεσε το συγκρότημα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις