Μέσα σε ένα ατελείωτο κλίμα πάρτι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας, ύστερα από πολύ καιρό, το 4711. Στη σκηνή του δημοφιλούς στεκιού ανέβηκε για ακόμα μια σεζόν ο Διονύσης Σχοινάς και χάρισε σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, μια σαρωτική πρεμιέρα, γεμάτη ενέργεια, κέφι, διασκέδαση και πολλές επιτυχίες που δεν άφησαν κανένα να παραμείνει στην καρέκλα του.

Με ροκ αλλά και ποπ διάθεση, όπως πάντα, ο Διονύσης Σχοινάς πραγματοποίησε ένα μοναδικό πρόγραμμα που κέρδισε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε τρελά κέφια λόγω της επιστροφής του στη διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Στο πλευρό του έχει για ακόμα μια σεζόν το γνωστό team. Κώστα Λαϊνάς, Dj Andre και Ειρήνη Ζέη ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τον πιο απογειωτικό τρόπο και μας χάρισαν μια μοναδική πρεμιέρα που άφησε γερά και ανεξίτηλα το στίγμα της στην πόλη και τη διασκέδασή της. Και φυσικά μας υποσχέθηκε έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και διασκέδαση, όπως μόνο το γνωστό δίδυμο ξέρει να μας χαρίζει.

Από εδώ και στο εξής, τους Αθηναίους λάτρεις της διασκέδασης περιμένει μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων, που θα κρατήσει το κέφι στο πικ του. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καλλιτέχνης και κέντρο θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα μας χαρίζουν ένα πρόγραμμα που δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί κανείς.

Μια από τις συνεργασίες που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της πόλης και για τον λόγο αυτό συνεχίζει και για πέμπτη συνεχή χρονιά να είναι κοντά μας και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν αμέτρητοι θαυμαστές του καλλιτέχνη, μιας και από πολύ νωρίς το 4711 ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ανάμεσα στο κοινό και επώνυμες παρουσίες, φίλοι και συνάδελφοι του καλλιτέχνη που έσπευσαν να τον απολαύσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και η πρώην σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Άννα Πρέλεβιτς που παρακολούθησε το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι και το τέλος του και δε σταμάτησε να διασκεδάζει δευτερόλεπτο.

Με τον πιο λαμπερό τρόπο ξεκίνησε και η φετινή σεζόν για το πιο καυτό δίδυμο της πόλης που από εδώ και στο εξής θα μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ένα πρόγραμμα που αναμφίβολα δεν θα πρέπει να χάσει κανείς και φέτος, μιας και η επιτυχία και η διασκέδαση είναι δοκιμασμένες. 4711 τιμες – τηλεφωνο 211-7707570