Γάμος μέσα στη φυλακή για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος παντρεύτηκε σήμερα την αγαπημένη του, Όλγα Ζαπουνίδου. Ο γνωστός επιχειρηματίας και μπον βιβέρ από την περασμένη εβδομάδα είναι προφυλακισμένος ως κλεπταποδόχος της σπείρας των τσιγγάνων, γνωστή και ως “Συνδικάτο της Μαφίας”, που είχαν ξαφρίσει τα βόρεια προάστια.

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας και η Όλγα Ζαπουνίδου είναι μαζί αρκετό καιρό. Από συνεργάτες, έγιναν φίλοι και, τελικά, ζευγάρι. Η Όλγα στάθηκε στο πλευρό του σε όλα τη διάρκεια της περιπέτειάς του -στη σύλληψη, την απολογία και την προφυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του με ηγετικά στελέχη του κυκλώματος των Ρομά. Σε αυτές αποκαλύπτεται ότι έκανε εκτίμηση της αξίας κλεμμένων διαμαντιών και πανάκριβων ρολογιών, στη συνέχεια τα αγόραζε και τα μεταπωλούσε σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου, βγάζοντας κέρδος πάνω από 20%.

Στην απολογία του δεν αρνήθηκε τις επαφές με τους τσιγγάνους, υποστήριξε όμως πως δεν γνώριζε την προέλευση των πολύτιμων λίθων και των κοσμημάτων. Ζήτησε δε να μην προφυλακιστεί, αλλά να μείνει ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας πήραν απόφαση να προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις