Το μυστικό για την μακροημέρευση της σχέσης τους φαίνεται ότι έχουν βρει ο σχεδιαστής και σκηνοθέτης Τομ Φορντ με τον σύζυγό του δημοσιογράφο μόδας Τζον Μπάκλεϊ. Οι δύο τους συμπληρώνουν την Πρωτοχρονιά 30 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αλεξάντερ, που είναι σήμερα 4 χρόνων.

«Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλον.
Εάν το άτομο που είστε μαζί σε σέβεται και πιστεύει σε σένα, έχει μία μεγάλη καρδιά και ψυχή- την καλύτερη καρδιά και ψυχή που μπορείτε να βρείτε- τότε μην το αφήσετε να φύγει ποτέ, γιατί ποτέ δεν πρόκειται να βρείτε κανένα καλύτερο», είπε.

«Έτσι ακόμα κι εάν έχετε μία διαφωνία, έναν καβγά ή υπάρχουν στιγμές –ακόμα και χρόνια- που μπορεί να είναι δύσκολα (δεν εννοώ παρατεταμένες περιόδους για χρόνια, αλλά ξέρετε όλοι έχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή), ξεκολλήστε, δουλέψτε γι αυτό, εφόσον είναι κάποιος τον οποίον σέβεστε και θαυμάζετε και είστε συγγενικά πνεύματα επειδή δεν πρόκειται να βρείτε κανέναν καλύτερο. Περιμένετε».

Όπως αναφέρει η Vogue ο έρωτας του Τομ και του Ρίτσαρντ ήταν με την «πρώτη ματιά». Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1986.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την πρώτη φορά που είδα τα μάτια του φρίκαρα», δήλωσε ο Τομ Φορντ στον Jess Cagle για το People. «Πραγματικά δεν μπορούσα να τον κοιτάξω. Υπήρχε κάτι στα μάτια του. Ήταν κάτι υπέροχο, αλλά και πολύ τρομακτικό».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις