Καμία ανησυχία δεν νιώθει η Εμίλια Κλαρκ για το επαγγελματικό της μέλλον όταν θα ολοκληρωθεί η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».

Η γνωστή Καλίσι, πρόκειται να συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία «Han Solo». Ο ρόλος της και το όνομά της δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά η ανακοίνωση στο Star Wars website αναφέρει: «Το StarWars.com με ενθουσιασμό ανακοινώνει πως η Κλαρκ, γνωστή από την καθηλωτική απεικόνιση της Νταινέρυς Ταργκάρυεν στο Game of Thrones, θα συμμετέχει στην – έως τώρα χωρίς τίτλο – Han Solo Star Wars ταινία. Ο ρόλος της Κλαρκ θα συμπληρώσει ένα δυναμικό cast χαρακτήρων το οποίο ο Χαν και ο Τσουμπάκα θα συναντήσουν στις περιπέτειές τους».

Οι δύο από τις τρεις προγραμματισμένες prequel ταινίες του Star Wars θα δείξουν τον θρυλικό χαρακτήρα του Χάρισον Φορντ στα πρώτα του χρόνια.

Τους ρόλους των Han Solo και Λάντο Καλρίσιαν θα αναλάβουν οι Άλντεν Έρενραϊχ και Ντόναλντ Γκλόβερ αντίστοιχα, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας που αναμένεται το 2018, θα αναλάβουν οι Φιλ Λορντ Κρις Μίλερ. Η ταινία θα αποτελέσει ένα prequel κατά κάποιο τρόπο των Star Wars ταινιών, δείχνοντας τον Χαν Σόλο σε νεαρή ηλικία.

Πάντως σε ό,τι αφορά το ρόλο της Κλαρκ πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα είναι η σύζυγος του Σόλο, πριν εμφανιστεί στη ζωή του η πριγκίπισσα Λέια.