Η Μαριλού Μοράλες κατάγεται από την Κούβα και είναι ένα κορίτσι με ιδιαίτερα φυσικά προσόντα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Μεγάλωσε στην Πάτρα
και πάντα της άρεσε ο χορός και οτιδήποτε είχε να κάνει με τη showbiz. Έδωσε εξετάσεις και σπούδασε Ιστορία, αλλά ποτέ δεν εργάστηκε ως δασκάλα. Κάνει καθημερινά γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της.

Όπως λέει η ίδια, διαλέγει με προσοχή τις παρέες της και είναι πολύ γενναιόδωρη με τους φίλους της. Νιώθει μόνη, διότι η σέξι εξωτερική εμφάνισή της κάνει τα αρσενικά να διστάζουν να την πλησιάσουν, λόγω του φόβου της απόρριψης.

Το περασμένο Σάββατο η Μαριλού Μοράλες βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Το facebook είχε «κόψει» πολλές από τις φωτογραφίες που πόσταρε στην προσωπική της σελίδα, καθώς οι διαχειριστές ενδεχομένως θεώρησαν ότι έδειχνε ελαφρώς περισσότερα από ότι είναι θεμιτό.

Η Μαριλού στενοχωρήθηκε που δε μπορεί να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σέξι πόζες της, αλλά αμέσως πόσταρε άλλες φωτογραφίες όπου εμφανίζεται σεμνότερη.

Δείτε πρώτα ένα μικρό δείγμα από τις φωτογραφίες που ποστάρει στο facebook και το instagram χωρίς πρόβλημα και παρακάτω τις φωτογραφίες που έκοψε το facebook:


Και ιδού οι κομμένες από το facebook φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις