Αναμφίβολα, η περασμένη Παρασκευή έμεινε ανεξίτηλη στις μνήμες των λατρών της νυχτερινής διασκέδασης από κάθε άποψη. Από τη μία, οι επιλογές διασκέδασης είναι αμέτρητες, από την άλλη ακόμα ένας προορισμός προστέθηκε στο χάρτη στις 18 Νοεμβρίου.

Γιώργος Σαμπάνης και Acro ένωσαν τις δυνάμεις τους για ακόμα έναν χειμώνα και έκαναν την διασκέδαση να χτυπήσει «κόκκινο» από την πρώτη κιόλας βραδιά. Στη σκηνή, τον Γιώργο Σαμπάνη συνοδεύουν φέτος η Demy και η Μαλού αλλά κι ο dj Αντώνης Δημητριάδης, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη από την πρώτη κιόλας σεζόν συνεργασίας του με το Acro club μπουζουκια. Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας χάρισαν μια μοναδική πρεμιέρα, που όσοι παρακολούθησαν θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Από την πρώτη βραδιά των εμφανίσεων αυτών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν συνεργάτες και φίλοι που έδωσαν το παρών. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα παρακολούθησε η νέα σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, η Άννα Μαρία Αντύπα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Αντύπας με την σύζυγό του Στέλλα Στρατιγάκη και τον Τόνυ Μαυρίδη, η fashion blogger Soprano – Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.


Η δεύτερη βραδιά γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία. Το κέντρο για ακόμα μια φορά κατάμεστο από το κοινό και οι καλλιτέχνες σε τρελά κέφια δημιούργησαν τις πιο μαγευτικές συνθήκες για όποιον βρέθηκε εκεί. Από εδώ και στο εξής, καλλιτέχνης και κέντρο θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο και θα μας χαρίζει τις πιο hot στιγμές διασκέδασης στην πόλη.

Γιώργος Σαμπάνης 2016-2017 Acro ενώνουν τις δυνάμεις τους για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και ετοιμάζονται να γίνουν και πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πόλη. Ακόμα μια χρονιά επιτυχίας έρχεται να προστεθεί στη μακρά συνεργασία τους και να μας αποδείξουν πως το απόλυτο δίδυμο ήρθε για να μείνει εδώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις