Απογοήτευσε τους κατοίκους της μικρής αγγλικής πόλης Κέτερινγκ η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς τους ανακοίνωσε ότι,τελικά, δεν θα παραβρεθεί στην φωταγώγηση της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραστεί στην εκδήλωση φωταγώγησης του Κέτερινγκ, λόγω του «φορτωμένου προγράμματός της».

Η «σχέση» της Λόχαν με το Κέτερινγκ που βρίσκεται 80 μίλια βόρεια του Λονδίνου, ξεκίνησε το βράδυ της 23ης Ιουνίου κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε μία σειρά από tweets που αφορούσαν την διεξαγωγή των εκλογών η ηθοποιός έγραψε: «Συγγνώμη Κέτερινγκ, αλλά πού βρίσκεσαι;».

Αυτό το σχόλιο ήταν που προκάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης Φίλιπ Χόλομπον να καλέσει την Λίντσεϊ να επισκεφτεί και να γνωρίσει την πόλη του, κάτι που αποδέχτηκε η ηθοποιός, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει εκείνη την εποχή.

Έτσι το «ραντεβού» κλείστηκε, μέσω Twitter και πάλι, για την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα για να φωταγωγήσει το δέντρο, αλλά την τελευταία στιγμή η άστατη Λίντσεϊ τους την έκανε…