Ποια είναι η νέα συνοδός του Δημήτρη Κοντομηνά;

Ποια είναι η νέα συνοδός του Δημήτρη Κοντομηνά;
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη "Έρωτας Φονιάς" που έγινε στην Αίγλη του Ζαππείου, παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς και δεν ήταν μόνος του.

Μια πανέμορφη ξανθιά συνόδευε τον γνωστό επιχειρηματία και έκατσε δίπλα του όλο το βράδυ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Δήμο Βερύκιο να τους πει αν είναι η νέα του σύντροφος: «Αυτή είναι η Λόρι η Αμερικάνα», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος. Ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμάτος υπονοούμενα και σπόντες…

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποια Αμερικάνα; Πώς το λες έτσι;

Δήμος Βερύκιος: Είναι από την Αμερική, από την Ουάσιγκτον, είναι φίλη του Προέδρου. Δίπλα στον Πάνο Σόμπολο κάθισε η Λόρι , ξέρει που κάθεται.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Λόρι πολύ όμορφη, πολύ εντυπωσιακή και πολύ γλυκομίλητη.

Δήμος Βερύκιος: Έχει προϋπηρεσία στην Ουάσιγκτον, είναι από γραφείο μεγάλο. Εκεί που γυρίζει και μυρίζει και ο πρόεδρος… Όποιος γυρίζει και μυρίζει έχει και τα τυχερά του. Άμα κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν σου έρχονται. Είναι σοβαρή κυρία, είναι σοβαρή γυναίκα, δεν είναι κανένα σούργελο. Χθες η Λόρι, μας έβλεπε το πρωί, και λέει αυτή (σ.σ. Σταματίνα Τσιμτσιλή) είναι ωραία κοπέλα, έχει αύρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η γοητευτική κυρία στο πλευρό του Δημήτρη Κοντομηνά ονομάζεται Λόρι, είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου, περίπου 55 ετών και ζει στις Η.Π.Α. Έχει δε μια κόρη περίπου 30 ετών.