Μέχρι πρότινος ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θεωρούνταν αντρόγυνο – πρότυπο: Νέοι, ωραίοι, πλούσιοι, επιτυχημένοι και με μια μεγάλη οικογένεια με έξη παιδιά. Όλα αυτά ανατράπηκαν όμως από την στιγμή που η Αντζελίνα υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, αποκαλύπτοντας πως κάτω από την λαμπερή βιτρίνα κρυβόταν μια λανθάνουσα παθογένεια.

Τώρα οι Μπραντζελίνα, που βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους έχουν να αντιμετωπίσουν ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Radan Online, το διάσημο πρώην ζευγάρι μπορεί να χάσει από κοινού την επιμέλεια ενός από τα παιδιά τους, καθώς εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να τον πάρει πίσω,.

Ο Παξ, τον οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του στο νοσοκομείο όπου τον γέννησε, έζησε σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ από τη γέννησή του μέχρι τα 3 του χρόνια, οπότε και τον υιοθέτησε η Τζολί το 2007.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα με το όνομα Παμ Τουντουνγκ ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να διεκδικήσει ξανά τον γιο της, αφ΄ ότου βγήκε από την φυλακή.

Μάλιστα, όταν οι φυλακισμένοι γονείς βγαίνουν από την φυλακή σπάνια αποτυγχάνουν στο να διεκδικήσουν τα παιδιά τους πίσω, εκτός κι αν δεν το επιτρέπουν οι οικονομικές τους συνθήκες.

Το γεγονός ότι η μητέρα του Παξ έχει εμφανιστεί στις ζωές τους, κάνει το ζευγάρι να είναι ακόμη πιο ανήσυχο, καθώς έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους βιολογικούς γονείς των τριών υιοθετημένων τους παιδιών.

Βέβαια όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τζολί φαίνεται να είναι πρόθυμη να πληρώσει αδρά για να κρατήσει τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις