Η Μαντόνα έλαβε το βραβείο Woman of the Year από το περιοδικό Billboard, όμως η βραβευμένη επτά φορές με βραβείο Grammy τραγουδίστρια δήλωσε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει είναι να είναι καλή μητέρα.

«Το μεγαλύτερό μου επίτευγμα νομίζω ήταν να ολοκληρώσω την περιοδεία μου, να δίνω συναυλίες κάθε βράδυ. Και να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της μητρότητας. Αυτό ήταν πάντα πρόκληση για εμένα. Το να είμαι καλή μητέρα, καλλιτέχνης, να τα καταφέρνω όλα», δήλωσε η Μαντόνα στους δημοσιογράφους από το κόκκινο χαλί.

Η 58χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει τέσσερα παιδιά, ολοκλήρωσε τον Μάρτιο την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Rebel Heart, στη διάρκεια της οποίας έκανε 82 συναυλίες, ενώ παράλληλα βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του 16χρονου γιου τους Ρόκο.

Ο Ρόκο εγκατέλειψε τη μητέρα του στη διάρκεια της περιοδείας για να πάει στο Λονδίνο και να ζήσει με τον Ρίτσι. Η διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού διευθετήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Τα ετήσια βραβεία Billboard Women in Music τιμούν γυναίκες που έχουν συμβάλει σημαντικά στη μουσική βιομηχανία και που έχουν εμπνεύσει άλλες γυναίκες. Μεταξύ των καλλιτέχνιδων που βραβεύθηκαν χθες ήταν η τραγουδίστρια της ποπ Keisha, η σταρ της μουσικής κάντρι Shania Twain και η τραγουδίστρια της τζαζ Andra Day.