Πριν δέκα χρόνια ο Τομ Φορντ είχε δηλώσει πως όλοι οι άντρες πρέπει να υποστούν (-)ουαλική διείσδυση, έστω μία φορά στη ζωή τους. Τώρα σε νέα συνέντευξή του, στηρίζει εκ νέου την άποψή του, εξηγώντας αυτή τη φορά και το λόγο που θεωρεί κάτι τέτοιο απολύτως απαραίτητο.

Ο 55χρονος σχεδιαστής έκανε αρχικά τη δήλωση σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό GQ το 2004. Πριν μερικές ημέρες μίλησε ξανά στο GQ, που τον ρώτησε αν εξακολουθεί να πιστεύει το ίδιο. Ο Τομ Φορντ απάντησε καταφατικά και εξήγησε το γιατί.

«Νομίζω θα τους βοηθούσε να καταλάβουν τις γυναίκες», υποστήριξε. «Βρίσκονται σε μία τόσο ευάλωτη θέση εκείνη τη στιγμή και πρόκειται για μία παθητική θέση. Κυρίως, όμως, πρόκειται για εισβολή, κατά κάποιον τρόπο, που ακόμη κι αν είναι συναινετική, αφορά κάτι πολύ προσωπικό. Και νομίζω ότι είναι θέμα ψυχοσύνθεσης αυτό που συμβαίνει εκείνη την ώρα, που μοιραία σε κάνει να καταλαβαίνεις τι ακριβώς ζουν οι γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Γιατί δεν πρόκειται μόνο για κάτι που έχει να κάνει με το (-). Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεώρηση του κόσμου: για το πώς το ένα φύλο έχει την ικανότητα –και μάλιστα περιμένουν από αυτό – να εισβάλει, αλλά πάντα θα πρόκειται περί εισβολής. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που οι άντρες απλώς δεν καταλαβαίνουν», κατέληξε.

Ο Τομ Φορντ υποστήριξε βέβαια πως όταν έδωσε τότε τη συνέντευξη ήταν μεθυσμένος, στη διάρκεια της οποίας φέρεται μάλιστα να φλέρταρε και με τον συντάκτη που μιλούσε.

«Απλώς του έκανα πλάκα» διευκρίνισε ο ίδιος, σχολιάζοντας βέβαια πως διάβασε εξονυχιστικά τη συνέντευξη όταν κυκλοφόρησε, και όπως λέει, συνεχώς αναρωτιόταν: «Θεέ μου, τι σκεφτόμουν;».

Επίσης για ακόμη μία φορά διευκρίνισε πως δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχουν πολλοί για εκείνον. «Ο κόσμος βλέπει διαφημιστικές πινακίδες με το πρόσωπό μου πάνω και μετά έρχονται να με γνωρίσουν και νιώθω πως περιμένουν να δουν μια Kate Moss γυμνή και ξαπλωμένη πάνω σε ένα τραπέζι και κάποιον να τραβάει γραμμές κοκαΐνης και ουάου!» σχολιάζει. Στην πραγματικότητα όμως, όπως λέει, θα προτιμούσε να βρίσκεται στο σπίτι και να βλέπει μια σειρά με τον σύζυγό του φορώντας κάτι άνετο, αλλά ποτέ φόρμες, καθώς όπως εξηγεί, δεν έχει ούτε ένα ζευγάρι.

Ο Τομ Φορντ είναι παντρεμένος με τον Richard Buckley εδώ και δύο χρόνια, με τον οποίο έχει σχέση περισσότερα από τριάντα. Μαζί έχουν έναν γιο ηλικίας 4 ετών, τον Jack.

Πηγή: Lifo με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις