Πέμπτη σεζόν επιτυχίας μετρούν φέτος Διονύσης Σχοινάς και 4711! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του αγαπημένου του στεκιού και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μετατρέπει στο απόλυτο hot spot της πόλης.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ερμηνευτή, που έχει κερδίσει την απέραντη αγάπη του κοινού. Τραγούδια δικά του, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, λαϊκά αλλά και ποπ, σημερινά αλλά και παλαιότερα, συνθέτουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχει έναν και μόνο σκοπό: να μην αφήσει κανέναν να παραμείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

Και φυσικά το πετυχαίνει, αφού κανείς θα δει στο χώρο του 4711 σχοινας Αθηνα κάθε εβδομάδα ασταμάτητο χορό και διασκέδαση υπό τους ήχους της κιθάρας του καλλιτέχνη αλλά και του Γιώργου Λαϊνά, του μαέστρου του, που τον συνοδεύει επί σκηνής.

Ένα ακόμα team νέων καλλιτεχνών, τραγουδιστών αλλά και dj, ολοκληρώνουν το σχήμα που ξεσηκώνει για τα καλά την Αθήνα εδώ και περίπου έναν μήνα που έχουν ξεκινήσει οι εμφανίσεις του καλλιτέχνη.

«Συγκοινωνούντα δοχεία», «Το δαχτυλίδι», «Απομίμηση αγάπης» και «Το καλοκαίρι» είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες που ακούμε στη σκηνή του 4711 κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ένα ατελείωτο πάρτι λαμβάνει χώρα κάθε εβδομάδα εκεί και Διονύσης Σχοινάς 4711 Αθήνα Μαρούσι αποτελούν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα διασκέδασης στην πόλη.

4711 ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Το 4711 είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές σκηνές στην πόλη της Αθήνας. Ξεκίνησε την πορεία του από το Κολωνάκι, σε έναν μικρό και ζεστό χώρο, όπου ξεκίνησε να υποδέχεται τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Λαϊνά πριν από πέντε σεζόν. Η επιτυχία ήταν τεράστια, καθώς οι δύο καλλιτέχνες αγκαλιάστηκαν από το κοινό και γρήγορα το 4711 άνοιξε και νέο στέκι στην Μύκονο, όπου τους φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι.

Παράλληλα, το χειμερινό 4711 μεταφέρθηκε στα βόρεια προάστια και το Μαρούσι. Πέρσι, άλλαξε και πάλι διεύθυνση και μεταφέρθηκε στην οδό Σίνα 7, σε έναν ακόμα μεγαλύτερο χώρο όπου μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση του κοινού. Ένας χώρος που χαρακτηρίζεται από την άνεση αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση και έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού.

Το 4711 Αθήνα Μαρούσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς διασκέδασης και τον φετινό χειμώνα και όπως όλα δείχνουν, εκείνο και ο Διονύσης Σχοινάς θα έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και φέτος για να συνεχίσουν την επιτυχία και να πάρουν το πράσινο φως για ακόμα μια χρονιά στη συνέχεια.

Η επιτυχία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το 4711 θα είναι και πάλι εδώ να μας χαρίσει τις μεγαλύτερες και πιο αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.