Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης γύριζαν μαζί τον κόσμο για την εκπομπή World Party και είχαν μια δυνατή φιλία που «περνούσε» στην οθόνη, κάτι που τους έκανε δημοφιλείς και αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως έχει επέλθει ρήξη στη σχέση τους και όπως λένε και οι «κακές» γλώσσες οι δύο άντρες δεν μιλιούνται πια.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo η άτυπη κόντρα των δύο φίλων ξεκίνησε πριν τελειώσει το «World Party» και ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη είχαν ψυχρανθεί.

Ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του «World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής, ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν ήθελε να έχει λόγο σε όλα και κυρίως στους προορισμούς που θα επιλέγονταν κάθε φορά.

Αυτό που φαίνεται όμως, να έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους είναι το ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόωρα δηλώσεις, ότι δεν θα συνεχίσει στο World Party, ενώ δεν είχαν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για την απομάκρυνση του και χωρίς να έχει ενημερώσει ή έστω συζητήσει με τον φίλο του τις σκέψεις του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλιούνται πια, ενώ και οι δύο αποφεύγουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη ρήξη στη σχέση τους.

Από τότε που τελείωσε το «World Party», οι δυο τους είναι σαν ξένοι, αφού δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Ενδεικτικό μάλιστα της κακής χημείας που έχουν, είναι πώς βρέθηκαν και οι δύο στον Μαραθώνιο και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα, πόσω μάλλον μια χειραψία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις