Περίπου 5 μέρες μας χωρίζουν από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και η αλήθεια είναι πως «χορεύουμε» στον τρελό ρυθμό των προετοιμασιών.

Βρήκαμε το φόρεμα που θα βάλουμε, βρήκαμε και τα παπούτσια -ή τέλος πάντων είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε σχεδόν καταλήξει στο τι θέλουμε-αγοράζουμε και τα τελευταία δώρα για τους φίλους μας, οπότε αυτό που μας μένει είναι να βρούμε το makeup των Χριστουγέννων!

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Όλες θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις και θέλουμε φυσικά τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα πάνω μας. Δεν αντιλέγω, αρκεί να μην μας κοιτάνε για λάθος λόγο! Αυτό που θέλω να πω είναι πως πολλές φορές σε τέτοιες «σημαντικές» βραδιές, θέλοντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω, τελικά χάνουμε το μέτρο και κάνουμε υπερβολές.

Επομένως, όπως λέει και η make up artist Θεώνη Στραβοκεφάλου πρέπει να θυμόμαστε πως το κλασικό είναι πάντα ωραίο!

Χριστούγεννα λοιπόν σημαίνει κόκκινο κραγιόν!

Δες όλα τα επαγγελματικά μυστικά της Θεώνης για να κάνεις μόνη σου ένα σούπερ λαμπερό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων:

1. Αφού σχηματίσουμε τα φρύδια (μην τα ξεχνάμε ποτέ), παίρνουμε ένα λεπτό πινέλο και μαύρη σκιά και κάνουμε μια λεπτή γραμμή στο βλέφαρο. Tip: Η γραμμή πρέπει να είναι πάντα ελαφρώς ανοδική στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις