Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, η Δέσποινα Βανδή και ο στιχουργός Φοίβος, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, ανέφερε πως το να αποδεχτεί ότι το κεφάλαιο «Φοίβος» έκλεισε δεν ήταν κάτι το εύκολο.

Εξηγώντας την απόφασή της δήλωσε: «Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις».

Όσο για την επιτυχία που γνώρισαν μαζί: «Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας».

Αποκλείει όμως η Δέσποινα Βανδή μια ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον: «Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις