Αποφασισμένη να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας τις επόμενες δημοτικές εκλογές φέρεται να είναι η εμβληματική ηθοποιός Μιμή Ντενίση και μάλιστα ως ανεξάρτητη υποψήφια, χωρίς την στήριξη κάποιου κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η εφημερίδα επικαλείται μάλιστα ως πηγή άνθρωπο από το στενό της περιβάλλον που αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Μιμή δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά για την Αθήνα, στην οποία ζει από μικρή και την αγαπάει πολύ”.

Άλλωστε, έχει ήδη δώσει αγώνες για το Πεδίον του Άρεως, το οποίο έχει καταντήσει άντρο ναρκομανών και στέκι εγκληματικών στοιχείων. Ήταν ενεργός πολίτης και αυτό θέλει τώρα να το κάνει οργανωμένα μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η θέση του δημάρχου στον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα πάντα με την Espresso η ηθοποιός ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

Η απόφαση αυτή της ηθοποιού μας θυμίζει τον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με τον αείμνηστο δήμαρχο Αθήνας Αντώνη Τρίτση. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του, αφού πέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του. Με τον Αντώνη Τρίτση η Μιμή Ντενίση ήταν αρραβωνιασμένη αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.