Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργου Πατούλη, που έχει κατά καιρούς σχολιαστεί για τις στιλιστικές της επιλογές: «Έχω υποστεί μεγάλο bullying στον χώρο, ακόμα και από ανθρώπους της ίδιας παράταξης. Περισσότερη λάσπη σου πετάνε όταν έχεις μια συμπαθητική εμφάνιση. Δεν εστιάζουν στο έργο, αλλά αν έχεις ξανθά μαλλιά ή αν φοράς ψηλά τακούνια!», δηλώνει μεταξύ άλλων στο περιοδικό You.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη.

Παντρευτήκατε αμέσως;
Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Κάναμε κρυφά πολιτικό γάμο, ούτε οι γονείς μας το γνώριζαν, όταν ήμουν στο πρώτο έτος της Νομικής. Και είχαμε συμφωνήσει ότι αν στην πορεία της ζωής δούμε ότι ταιριάζουμε θα συνεχίσουμε. Ύστερα από τον πολιτικό γάμο ήρθε στον πατέρα μου να με ζητήσει. Ήταν μια απόδειξη αγάπης, μια δοκιμασία… Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό έπειτα από 4 χρόνια, ήμουν 22 χρόνων.

Στις δημόσιες εμφανίσεις σας σε βλέπω που τον αγκαλιάζεις, τον φιλάς, σπάνια εικόνα για παντρεμένους…
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε οι τελευταίοι εναπομείναντες. Δεν είμαστε το τυπικό ζευγάρι των 30 χρόνων…
Έχουμε πολλές δραστηριότητες και δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί για να μας «φάει» η καθημερινότητα και η ρουτίνα. Βέβαια ο έρωτας αλλάζει μορφές. Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην πορεία γίνεται πνευματικός και διαρκεί μια ζωή.

Μια ωραία καθηγήτρια σαν εσένα δεν είναι πηγή έμπνευσης για τους μαθητές;
Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους νιώθουν κοντά τους. Φαντάσου όταν μοιράζουμε φυλλάδια για εκδηλώσεις κόβουν τη φωτογραφία μου και τη βάζουν στον πίνακα της τάξης γράφοντας: «Είσαι το πρότυπό μας», ενώ τα αγόρια τη βάζουν στα κινητά τους. Μαμάδες έρχονται στο σχολείο και μου λένε: «Ξαφνικά ο γιος μου αγάπησε τα αρχαία»

Έχεις ακούσει: «Η Μαρίνα είναι (-) symbol»;
Όλο και κάτι έχω ακούσει, κλείνω τα αυτιά μου.

Γιατί; Είναι κολακευτικό…
Δεν με κολακεύει καθόλου. Αν με προσεγγίσει ένας άντρας για να μου πει κάτι τέτοιο, με απωθεί μη σου πω. Δεν θέλω να με βλέπουν σαν (-) symbol… Θέλω να είμαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Με την πρώτη ματιά είσαι πολύ (-)y…
Παλαιότερα μπορεί… Τώρα νομίζω έχουμε περάσει σε άλλη φάση.

Δεν σε φαντάζομαι με σκούπα στο σπίτι…
Έχω μια κοπέλα που με βοηθάει. Αλλά το βράδυ που τρώμε σπίτι, αναγκαστικά πλένω τα πιάτα. Δεν μασάω. Μαγειρεύω, όχι επί καθημερινής βάσεως, αλλά την Κυριακή που δεν δουλεύουμε μπαίνω στην κουζίνα.

Κρίση γάμου πέρασες; Σκέφτηκες ποτέ να χωρίσεις;
Ναι… Στα 28 μου, όταν ο Γιώργος έλειπε πολύ και ήταν απορροφημένος με τη δουλειά του, ένιωσα μεγάλη μοναξιά… Ήμουν παντρεμένη, αλλά ουσιαστικά ήμουν μόνη μου… Πέρασα κρίση 4 μήνες και σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να χωρίσω… Ένιωθα περίεργα, αλλά ο άντρας μου έμεινε εκεί, στυλοβάτης, μέχρι σήμερα… Θεωρώ ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τον Γιώργο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις