Το μιούζικαλ La La Land σάρωσε τις Χρυσές Σφαίρες, ωστόσο το ενδιαφέρον των social media μονοπώλησε η εμφάνιση της ηθοποιού Λόλα Κιρκ στο κόκκινο χαλί, που πρόβαλλε με αυτοπεποίθηση τις αξύριστες μασχάλες της.

Η 27χρονη ηθοποιός φόρεσε μια έξωμη floral τουαλέτα τονίζοντας την επιλογή της να μην ξυρίζεται στις μασχάλες, κάτι που έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «θέμα προσωπικών προτιμήσεων», αναφέροντας πως ήταν βασικό σημείο για τον ρόλο του ερμήνευσε στην σειρά «Αμαζόνιος».

«Όταν πέρασα κάστινγκ για τον ρόλο, ο ρόλος είναι μια νοικοκυρά που ήταν χίπης. Έλεγα «Οκ, μια χαρά. Πιθανότατα ούτε αυτή θα ξυρίζει τις μασχάλες της». Αλλά στη συνέχεια έγραψαν ξανά τον ρόλο. Όταν πήγα στο στούντιο ενημέρωσα τον σκηνοθέτη πως δεν ξυρίζω της μασχάλες μου και πως αν θα ήθελε να το κάνω για τον ρόλο, ήταν πλήρως κατανοητό αλλά, μπορούσα ,επίσης, να του πω μια σειρά από λόγους που η γυναίκα αυτή δεν θα έπρεπε να το κάνει. […] Τελικά, ο σκηνοθέτης μου είπε να τις κρατήσω».

Πολλοί υποστήριξαν την εμφάνισή της Λόλα στο κόκκινο χαλί ως έκφραση υπέρ της χειραφέτησης των γυναικών ενάντια στα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλονται, ενώ άλλοι θεώρησαν την εμφάνισή της απαράδεκτη, μιλώντας για «φεμινισμό παλαιάς κοπής», κάτι που πυροδότησε μια έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις