Αν υποπτεύεστε ότι το έτερόν σας ήμισυ… μπερμπαντεύει και περιμένετε πότε θα αφήσει τον υπολογιστή του ανοικτό για να δείτε το ιστορικό των σελίδων που επισκέπτεται ή αν έχετε την κακή συνήθεια να κοιτάτε το κινητό του για τυχόν ύποπτες κλήσεις και μηνύματα, σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ενδέχεται να αποκαλύψουν την αδιακρισία σας.

Πρόκειται για applications που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τα ίχνη των… απίστων και αν τα ανακαλύψετε στο κινητό ή τον υπολογιστή του/της συντρόφου σας, αν μη τι άλλο δικαιολογείστε να ζητήσετε… εξηγήσεις.

Δείτε κάποια από αυτά και… πράξετε αναλόγως:

Private Photo

Αν βλέπατε μία εφαρμογή που είχε ως εικονίδιο της ένα κομπιουτεράκι θα σας έμπαιναν υποψίες; Μάλλον όχι, καθώς το πιο πιθανό είναι να μη του δίνατε καν σημασία. Λάθος όμως, καθώς η εν λόγω εφαρμογή κάθε άλλο παρά αθώα είναι. Μόλις εισάγεις το κωδικό πρόσβασης, η ίδια εμφανίζει μία σειρά από μυστικές φωτογραφίες που δεν υπάρχουν στο κύριο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού.

Tiger Text

Τι και αν δημιουργήθηκε αρχικά για χρήση από εργαζομένους σε επιχειρήσεις; Οι άπιστοι σύντροφοι εντόπισαν και άλλη χρήση για αυτό. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κρύψουν τα μηνύματά τους και αν κάποιος θέλει να τους καλέσει (πχ η ερωμένη ή ο εραστής τους) σε ακατάλληλες στιγμές, δείχνει σ΄αυτόν/ή που τον/την καλεί ότι το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap
Αν υποθέτετε ότι ο σύντροφός σας, σας απατά αλλά φοβάστε να πάτε να κατασκοπεύσετε το κινητό του, για να μη σας πιάσει επ’ αυτοφώρω, τότε σίγουρα η συγκεκριμένη εφαρμογή δε θα σας αρέσει. Το Nosy Trap μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε φορά που αφήνει κάποιος το κινητό του τηλέφωνό χωρίς επιτήρηση και όταν κάποιος προσπαθήσει να πάει να το κατασκοπεύσει, τότε ενεργοποιείται η φωτογραφική μηχανή από τη μπροστινή κάμερα και απαθανατίζει τον δράστη. Σατανικό, ε;

Fox Private Message
Αν περπατάτε με το σύντροφό σας και ξαφνικά αρχίζει και κουνάει το κινητό του/της τηλέφωνο, προσοχή! Μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Fox Private Message, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να σβήνει όλα του/της τα μηνύματα απλά με το κούνημα του χεριού! Επιπλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που αποθηκεύουν έναν αριθμό ως ιδιωτική επαφή, οποιοδήποτε μήνυμα και αν λάβουν από τέτοιου είδους επαφή να πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή και όχι στα συνηθισμένα εισερχόμενα μηνύματα του κινητού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις