Εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας και το κρύβει η ΝΑSA; Ένα βίντεο που έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες, το οποίο ανέβασε η ερευνητική ομάδα Secure 10, έχει δώσει λαβή σε ανταλλαγή επιχειρημάτων περί ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Τα μέλη της ομάδας Secure 10 υποστηρίζουν ότι η NASA όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, αλλά και ότι κρύβει επιμελώς τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Το βίντεο που δημοσιοποίησαν, τραβήχτηκε από αστροναύτη στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Κάποια στιγμή, όσο γράφει το βίντεο, εμφανίζονται μυστηριώδη λαμπερά φώτα. Τότε ο αστροναύτης φαίνεται να τοποθετεί το χέρι του μπροστά στην κάμερα για να σταματήσει την καταγραφή τους. Μέχρι στιγμής η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την NASA.

Διάφορες λάμψεις και αντανακλάσεις που παρουσιάζονται σε τέτοια βίντεο δεν είναι πάντα δυνατόν να αξιολογηθούν ως προς την σύσταση ή την προέλευσή τους. Πιθανότατα πρόκειται για αντανακλάσεις από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις