Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Χάρρυ Κλυνν έχει εγκαταλείψει την Αθήνα για να επιστρέψει στην γενέτειρά του, την Καλαμαριά. Εκεί όπου τον Μάιο του 1940 οι Πόντιοι γονείς του Νίκος και Κυριακή έφεραν στον κόσμο τον Βασίλη Τριανταφυλλιδη, που έμελλε να αφήσει το στίγμα του στην κωμωδία και τη σάτιρα.

Εκεί ζει σήμερα, μακριά από συγγενείς και φίλους, έχοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, με μόνη συντροφιά το στήριγμά του, τη σύζυγό του Χαρίκλεια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto και της Ράνιας Καρατζαφέρη. Και η κατάστασή του φαίνεται να έχει επιβαρυνθεί μετά τον θάνατο του γιου του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

«Εδώ και περίπου δύο μήνες ο μεγάλος Έλληνας κωμικός έχει απομονωθεί βυθισμένος στο πένθος του και όπως αποκάλυψε άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος, εξαιτίας της μεγάλης στεναχώριας ο οργανισμός του έχει καταβληθεί. Ο Χάρρυ Κλυνν συντηρείται πλέον από φιάλες οξυγόνου εξαιτίας των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, γι’ αυτό και έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στην Αθήνα και στο σπίτι του στο Χαλάνδρι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις