Ο Τούρκος σεφ Nusret Gökçe ζει τα δικά του δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας καθώς οι χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν τον ιδιαίτερο τρόπο του να «αλατίζει το κρέας» και έχουν κάνει τα βίντεο του viral.

Ο Nusret Gökçe είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Nusr-Et Steakhouse στην Τουρκία και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο της δουλειάς του στο Instagram, όπου πρόσφατα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ακολούθους.

Φοράει μαύρα γυαλιά και κολλητά μπλουζάκια με ντεκολτέ, όταν δεν ποζάρει ημίγυμνος επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του και δεν διστάζει να σκηνοθετεί τον εαυτό του στον χώρο δουλειάς του.

Όμως το σπάσιμο του αγκώνα κατά το αλάτισμα της σπαλοπριζόλας είναι το σήμα κατατεθέν του και δεν διστάζει να το επαναλαμβάνει, σίγουρος ότι θα του αποφέρει όχι μόνο followers αλλά και… πελάτες στα εστιατόριά του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις