Η Zahara, θετή κόρη της Αντζελίνα Τζολί από την Αιθιοπία, δεν είναι ορφανό του AIDS όπως νόμιζε η ηθοποιός κατά την υιοθεσία το 2007, αλλά παιδί βιασμού που αναγκάστηκε να δώσει η μητέρα της για υιοθεσία.

Η Mentewab Dawit Lebiso, φυσική μητέρα της Zahara, εμφανίστηκε, μίλησε στη Daily Mail και δήλωσε πως θέλει απλά να γνωρίζει η, 12χρονη σήμερα, κόρη της πως είναι ζωντανή και πως την έδωσε για να έχει μια καλύτερη ζωή. «Απλά θέλω να γνωρίζει ότι είμαι ζωντανή. Δεν τη θέλω πίσω στην Αιθιοπία, εκεί περνάει μια χαρά», δήλωσε η Mentewab.

Και η Lebiso κάνει έκκληση στην ηθοποιό λέγοντάς της με δάκρυα στα μάτια: «Σας παρακαλώ, απλά επιτρέψτε μου να μιλήσω στην κόρη μου».

Η 31χρονη Mentewab δεν αρνείται πως η Αντζελίνα Τζολί είναι «περισσότερο» μητέρα της Zahara απ ότι εκείνη και ικετεύει τη διάσημη ηθοποιό να καταλάβει τον πόνο που νιώθει και να της επιτρέψει να δει την κόρη της ειδικά τώρα, μετά το πολύκροτο διαζύγιο του λαμπερού ζευγαριού που όπως λέει θα έχει επηρεάσει αρνητικά τη μικρή.

«Η κόρη μου μιλάει άλλη γλώσσα από μένα, αλλά θέλω να ξέρει ότι έχει άλλη μία μητέρα που τη σκέφτεται και την αγαπά», λέει η 31χρονη προσθέτοντας ακόμη ένα πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστούν οι Μπραντζελίνα, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις