Η Μαντόνα έδωσε διευκρινίσεις για την δήλωσή της στην πορεία γυναικών κατά του Τραμπ ότι «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο», για την οποία οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε αυτεπάγγελτη έρευνα.

Η ποπ σταρ ανάρτησε μια φωτογραφία της από τη μεγάλη διαδήλωση με τίτλο, «επιλέγω την αγάπη, είστε μαζί μου;».

Στην λεζάντα επεξηγεί πλήρως το σκεπτικό της:

«Η χθεσινή διαδήλωσή ήταν καταπληκτική. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ωστόσο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ακούσουν και να κατανοήσουν την ολότητα του λόγου μου παρά μια μόνο φράση.

Ο λόγος μου ξεκίνησε με τη φράση “θέλω να ξεκινήσω μια επανάσταση της αγάπης” και στη συνέχεια κάλεσα τις γυναίκες και όλους τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους να μην απελπιστούν αλλά να χρησιμοποιήσουν τις εξελίξεις ως σημείο αφετηρίας προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι θετικό για τον κόσμο.

Μίλησα μεταφορικά και παράθεσα δύο διαφορετικές οπτικές: Η μια είναι να είσαι αισιόδοξος και η άλλη να είσαι οργισμένος, όπως ένιωθα εγώ. Ωστόσο γνωρίζω ότι το να ενεργεί κανείς υπό καθεστώς θυμού δεν λύνει τίποτα. Και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κανείς τα πράγματα είναι μέσω της αγάπης» έγραψε η Μαντόνα.

Δείτε την ομιλία της Madonna που την έβαλε στο στόχαστρο της CIA: