Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ και συνοδός πολυτελείας, Paul Stag, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής ήταν χρόνια εθισμένος στο ναρκωτικό του (-) Liquid G. «O Τζορτζ ήταν τρελός για το G. Είναι 100% σίγουρο πως θα είχε πάρει ναρκωτικά την παραμονή των Χριστουγέννων», δήλωσε στην εφημερίδα The Sun.

Ο Paul Stag που έβλεπε τον μουσικό από το 2004 μέχρι το 2013, είπε πως τον προμήθευε σε τακτική βάση Liquid G, σε μικρά μπουκαλάκια σαμπουάν. «Ήταν απίστευτα (-)ουαλικά ενεργός και στο μυαλό του τα ναρκωτικά σήμαιναν (-) και το (-) σήμαινε ναρκωτικά. Πιστεύω ότι δεν τα ξεχώριζε μέχρι τον θάνατό του» τόνισε ο Paul.

«Υπήρχαν πολλά βράδια που ο Τζορτζ λιποθυμούσε γυμνός ή ντυμένος. Έπρεπε να του βγάλω τα ρούχα, να τον βάλω στο κρεβάτι και να κλείσω ό,τι είχε μείνει ανοιχτό στο σπίτι. Τον είδα να καταρρέει πολλές πολλές φορές».

Ήξερε πως ο Τζορτζ Μάικλ ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό του (-) ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. «Θα έπαιρνε ναρκωτικά και θα σκότωνε την ώρα του με μουσικά κουίζ, κουβεντιάζοντας για ανθρώπους που ξέρει μέχρι που θα ενεργούσε το G. Τότε ξαφνικά θα μου έλεγε “είμαι έτοιμος τώρα, πάμε να κάνουμε (-)”».

«Δεν μπορώ να θυμηθώ μια φορά που έκανα (-) με τον Τζορτζ Μάικλ που να μην είχε πάρει ναρκωτικά. Οπότε το να μην είχε πάρει ναρκωτικά την παραμονή των Χριστουγέννων ακούγεται γελοίο σε μένα», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο ναρκωτικό μπορεί να επιφέρει τον θάνατο αν ληφθεί σε μεγάλες ποσότητες ή αν αναμειχθεί με άλλες ουσίες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις