Supermodel, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, είναι κάποια από τα πολλά χαρακτηριστικά της πολυδιάστατης Karlie Kloss. Η Swarovski τεστάρει τις ικανότητες της Karlie στον κώδικα, και φέρνει για πρώτη φορά το Swarovski dating quiz.

Μέσα από την πρωτοβουλία ‘Kode With Klossy’ της Karlie, η Swarovski ενισχύει την βαθιά της σχέση με την καινοτομία και την τεχνολογία και φέρνει λάμψη στην φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τολμηρό και ακαταμάχητο τρόπο.

Η Yelena Aschberger, Αντιπρόεδρος Ψηφιακής Επικοινωνίας, PR & Events, ανέφερε: «Ενώ η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σημαντική από εμπορική άποψη, η ανταλλαγή μηνυμάτων μπορεί συχνά να είναι κάπως κλισέ. Μέσα από την συνεργασία μας με την Karlie Kloss, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε κάτι απροσδόκητο και αυθεντικό, καθώς η Karlie δρα σαν δημιουργός περιεχομένου και έχει ιδιαίτερες ικανότητες στο να γράφει κώδικα. Η ενέργεια αυτή ενισχύει την στρατηγική μας να εμπλακούμε με το κοινό των Millennials παρέχοντας μοναδικό περιεχόμενο με το οποίο οι γυναίκες καθημερινά μπορούν να επικοινωνούν και να συνδέονται.»

Επιθυμώντας την επαφή με τους Millennials, η ενέργεια ‘Kode With Klossy’ υποστηρίζει το brand ενισχύοντας την παρουσία του στο digital περιβάλλον.

«Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με ένα brand όπως η Swarovski, που δεν είναι μόνο εμβληματική στο χώρο της μόδας, αλλά υποστηρίζει και συμμερίζεται το πάθος μου να προσφέρω και να προωθώ την εκπαίδευση της επιστήμης των υπολογιστών στις νέες γυναίκες και τα κορίτσια. Το ‘Kode With Klossy’ υποδέχεται με ενθουσιασμό το νέο της συνεργάτη που αγκαλιάζει την ψηφιακή καινοτομία και εκτιμά τη σημασία της ενδυνάμωσης της επόμενης γενιάς μέσα από τον κώδικα», αναφέρει η Karlie Kloss.

Όταν πρόκειται για την αγάπη, το ραντεβού είναι σημαντικό. Σχετικά με την έμπνευση του κουίζ που έφτιαξε, η Kloss εξηγεί: «Έφτιαξα αυτό το κουίζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα από τα μαθήματα υπολογιστών με την δασκάλα μου Avi, σαν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να πειραματιστώ και να είμαι δημιουργική. Όταν ξεκίνησα να γράφω τον κώδικα, σκέφτηκα όλες τις αστείες ιστορίες από ραντεβού που όλοι έχουμε βιώσει και να τις μετέφρασα σε κώδικα. Πάρτε μέρος σε αυτό το κουίζ για να αναπολήσετε τις προηγούμενες Ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου και να βρείτε το ταίρι σας για φέτος!»

Τι σχέση έχουν τα φαγητά που έχουν απομείνει στο τραπέζι με το ραντεβού; Και τι εκφράζει ο αγαπημένος σου χορός για σένα; Μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες ερωτήσεις, κάνοντας το κουίζ μέσα από το Swarovski.com/datingsymbol, και βρείτε το σύμβολο που εκφράζει τη σχέση σας, μέσα από την λαμπερή συλλογή Crystal Wishes. Άλλωστε το μυστικό για το τέλειο δώρο είναι η έννοια που αυτό συμβολίζει.

«Στο πνεύμα του απροσδόκητου και αντισυμβατικού, θέλαμε να έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση και να μιλήσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό – όχι μόνο εκείνους που γιορτάζουν την σχέση τους, αλλά και εκείνους που θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη με ένα μοντέρνο και ξεχωριστό τρόπο» είπε η Yelena Aschberger, Αντιπρόεδρος Ψηφιακής Επικοινωνίας, PR & Events.

Ποιο είναι το σύμβολο της Karlie; «Το σύμβολό μου είναι ένα αστέρι – Μου αρέσει να συναντώ νέους ανθρώπους, είμαι περίεργη και θέλω να ζω διασκεδαστικές εμπειρίες στο έπακρο. Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με το κουίζ, δίνω μεγάλες αγκαλιές».

Δείξε πως δίνεις λάμψη στην κάθε σου στιγμή… #givebrilliant

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις