Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η αστρολόγος – μελλοντολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν πήρε ένα κοκτέιλ αναλγητικών μαζί με την αντιβίωσή της, ελπίζοντας να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η εξάντληση που ένιωθε από μια ίωση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και κατόπιν δύσπνοια. Έπαθε, κατά τα φαινόμενα αλλεργικό σοκ, ο λαιμός της πρήστηκε και καθώς αδυνατούσε να αναπνεύσει, λιποθύμησε.

Η έγκαιρη επέμβαση του φιλικού προσώπου της, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική ανάταξη, αποδείχθηκε σωτήρια και η Βιργινία Λεούση έδειχνε να συνέρχεται. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει μια προσωρινή καρδιακή ανακοπή από το αλλεργικό σοκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι γιατροί προσπαθούνα να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η κ. Λεούση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

«Ζήσαμε ένα κακό όνειρο και αναμένουμε την ώρα που θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η καλή της φίλη Ιωάννα Καρατόλου στην εφημερίδα «Espresso».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις