Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν από το ετήσιο μνημόσυνο του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», έγγραφα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρουν ότι βρέθηκαν κηλίδες αίματος και DNA της Φρόσως Κυριάκου στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, δεν έχει βρεθεί καμία κηλίδα αίματος στη θέση του οδηγού που να ανήκει στον Παντελή Παντελίδη. Ούτε στο τιμόνι, ούτε στο κάθισμα ούτε και στο παράθυρο. Αντίθετα, κηλίδες από το αίμα του έχουν βρεθεί τόσο στο παράθυρο του συνοδηγού όσο και στο κάθισμα πίσω από αυτό, εκεί όπου καθόταν η Μίνα Αρναούτη.

«(…) στο σπασμένο παράθυρό του συνοδηγού, που ήταν σπασμένο προς τα μέσα, απέδωσε κοινό γενετικό τύπο STR, ο οποίος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο STR του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα».

Επίσης αναφέρεται ότι «μεταξύ του καθίσματος συνοδηγού και πίσω καθίσματος από τον συνοδηγό ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό των Παντελίδη Παντελεήμονα και Αρναούτη Μυρσίνης».

Αναφέρει το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.: «με μια πιο προσεκτική ματιά δε, στους δείκτες που εμφανίζουν μεικτό γενετικό προφίλ, παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης – Στυλιανής, ενώ αποκλείεται η Αρναούτη Μυρσίνη και αυτό το στοιχείο χρήζει περαιτέρω μελέτης προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν τελικά τα γενετικά στοιχεία που ανιχνεύτηκαν στο μεικτό γενετικό προφίλ, των δειγματοληψιών του τιμονιού».

Τόσο η Φρόσω Κυριάκου όσω και η Μίνα Αρναούτη έχουν καταθέσει ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Φρόσως Κυριάκου σε ανακοίνωσή τους διαψεύδουν κατηγορηματικά το ρεπορτάζ.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζητά να εξεταστούν τα δείγματα στο εξωτερικό, από τη στιγμή που τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα αδυνατούν να ταυτοποιήσουν τους γενετικούς κωδικούς και μόνο σημειώνουν ότι προσομοιάζουν με της Φρόσως Κυριάκου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες που δημοσιοποίησε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις