Για δέκατη ημέρα παραμένει διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η αστρολόγος Βιργινία Λεούση, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η γνωστή αστρολόγος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ενώ πρόκειται αύριο να υποβληθεί σε επαναληπτική μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου προκειμένου να διαπιστωθεί αν το οίδημα που της έχει παρουσιαστεί έχει υποχωρήσει με τις κορτιζόνες και τη φαρμακευτική αγωγή που της έχει χορηγηθεί.

Η Βιργινία Λεούση υπεβλήθη σε τεχνικές αναζωογόνησης και επανήλθε, ενώ υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η αστρολόγος – μελλοντολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν πήρε ένα κοκτέιλ αναλγητικών μαζί με την αντιβίωσή της, ελπίζοντας να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η εξάντληση που ένιωθε από μια ίωση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και κατόπιν δύσπνοια. Έπαθε, κατά τα φαινόμενα αλλεργικό σοκ, ο λαιμός της πρήστηκε και καθώς αδυνατούσε να αναπνεύσει, λιποθύμησε.

Η έγκαιρη επέμβαση του φιλικού προσώπου της, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική ανάταξη, αποδείχθηκε σωτήρια και η Βιργινία Λεούση έδειχνε να συνέρχεται. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει μια προσωρινή καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις