Η Κέιτ Άπτον είναι το απόλυτο μοντέλο του Sports Illustrated. Το περιοδικό την προβάλλει για τρίτη φορά στο εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους του με αφιέρωμα στο μαγιό και μάλιστα με… τρία εξώφυλλα! Προφανώς ο art director δεν κατάφερε να επιλέξει μόνο μια από τις σέξι φωτογραφίες της.

Η Kate πόζαρε στο φακό του ταλαντούχου Yu Tsai. Στο πρώτο από τα τρία εξώφυλλα, η Upton ποζάρει με ένα άσπρο μπικίνι (αυτό θα εμφανίζεται κυρίως στις μπροστινές θέσεις των σημείων πώλησης), στο δεύτερο φοράει μόνο μερικά κοσμήματα, ενώ στο τρίτο το μοντέλο φοράει… ένα σχοινί με κόμπους.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του Sports Illustrated Swimsuit η Κέιτ Άπτον ήταν καλεσμένη του παρουσιαστή Jimmy Kimmel ο οποίος εκτός από τον θαυμασμό του εξέφρασε και κάποιες απορίες: «Αλήθεια αυτό που φοράς είναι μαγιό;» και συνέχισε: «Γιατί μοιάζει απλά να έχεις φορέσει μια αιώρα που κόπηκε σε κομμάτια».

Η 24χρονη απάντησε γελώντας: «Είμαι σίγουρη πως είναι απλά ένα σχοινί. Προφανώς πρόκειται για το Sports Illustrated nude αφού ο τίτλος είναι swimsuit, δηλαδή μαγιό».

«Ενθουσιάστηκα όταν το περιοδικό με ζήτησε για το τεύχος. Κυρίως τώρα που όλοι οι σωματότυποι μπορούν να είναι αποδεκτοί», συνέχισε το μοντέλο, που φαίνεται ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον σωματότυπό της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις