Ένα τρισάγιο τελέστηκε, στο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης στο μοιραίο τροχαίο.

Η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου και πολλοί θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή βρέθηκαν στο σημείο, για να αφήσουν λουλούδια και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και η Φρόσω Κυριάκου, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ την 18η Φεβρουαρίου 2016, μαζί με τον τραγουδιστή, και τη Μίνα Αρναούτη.

Η κοπέλα βρέθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην στροφή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, και κλαίγοντας, άνοιξε ένα μπουκάλι με σαμπάνια, γέμισε δύο δύο ποτήρια και ήπιε. Στη συνέχεια άφησε τα ποτήρια στο σημείο που άλλαξε την ζωή της και έφυγε.

«Βρέθηκε εδώ στο εικονοστάσι γύρω στις 7.10. Πρόσωπο που ήταν εδώ και μάλιστα της μίλησε, μας το επιβεβαιώνει. Ήρθε με μια παρέα ανθρώπων, έπεσε στα γόνατα κυριολεκτικά κι άρχισε να κλαίει μπροστά στο εικονοστάσι του Παντελή Παντελίδη. Πήρε μάλιστα δυο ποτήρια σαμπάνιας, άνοιξε μια σαμπάνια και ήπιε.

Μετά από μια ώρα περίπου κατέφθασαν εδώ και συγγενείς που Παντελή Παντελίδη προκειμένου να οργανώσουν κάποιες λεπτομέρειες για το τρισάγιο που θα τελεστεί εδώ και βρήκαν το ποτήρι με τη σαμπάνια και το πέταξαν γιατί δεν ήξεραν ότι το έχει φέρει η Φρόσω Κυριάκου« μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής Αποκαλυπτικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις