Η Αντζελίνα Τζολί έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιο, το Σάββατο στην Καμπότζη, μαζί με τα έξι της παιδιά,.

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον 15χρονο Μάντοξ, τον 13χρονο Παξ, τη 12χρονη Ζαχάρα, τη 10χρονη Σίλο και τα οκτάχρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν ταξίδεψαν στην ασιατική χώρα όπου η Αντζελίνα γύρισε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix και λέγεται “First they killed my father”, ή αλλιώς, “Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου”.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία αυτή που πραγματεύεται την γενοκτονία στην περιοχή έχει και ο υιοθετημένος της γιος της, Μάντοξ, ενώ όλη η οικογένεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον βασιλιά της Καμπότζη, Norodom Sihamoni, στον οποίο και υποκλήθηκε η πρώην κυρία Πιτ, σεβόμενη τις παραδόσεις.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη στο BBC News από την Καμπότζη, η Αντζελίνα μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό, εμφανώς συγκινημένη, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό, πέρα από το ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Είμαστε όμως οικογένεια και θα παραμείνουμε οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολες ώρες. Αυτήν τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Θα είμαστε για πάντα οικογένεια και θα βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε όλη αυτήν την κατάσταση να λειτουργήσει κάπως και να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι».
Το μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της ταινίας της, η Τζολί έστελε ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλο τον κόσμο υπέρ της υιοθεσίας:

«Η ταινία αυτή είναι ο δική μου δίοδος για να εκφράσω ένα «ευχαριστώ» στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ . Ένα μέρος επίσης αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου και αυτό είναι ο Μάντοξ!».

Στη συνέχεια ο ίδιος ο Μάντοξ, πήρε το λόγο και συγκίνησε όλους όσους ήταν εκεί, μιλώντας για την οικογένειά του, χωρίς να αναφερθεί στον πατέρα του.

«Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ, τα καταφέραμε τελικά. Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάζουμε αυτή την ταινία σήμερα σε όλους σ’ εσάς, ενώ βρίσκομαι δίπλα στη μαμά μου και την οικογένειά μου».

Τέλος, η μικρή Σιλό είπε: « Το όνομά μου είναι Σιλό και αγαπώ την Καμπότζη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις