Φορώντας σύνολο Julien Macdonald, η Jennifer Lopez ξεκίνησε τον επόμενο γύρο εμφανίσεων στο Λας Βέγκας για το show “Jennifer Lopez: All I have” στις 8 Φεβρουαρίου, 2017 στο Planet Hollywood.

Στην αρχή της παράστασης, η Jennifer φόρεσε δύο εμφανίσεις του Julien Macdonald αστράφτοντας με τα πάνω από 120.000 κρύσταλλα Swarovski.

Επέλεξε ένα μακρύ παλτό που έφτανε ως το πάτωμα και καλυπτόταν με φουσκωμένα φτερά και κομμένα με ακρίβεια κρύσταλλα.

Όταν έβγαλε το παλτό, αποκαλύφθηκε η δεύτερη εμφάνισή της, ένα μίνι φόρεμα Swarovski καλυμμένο με κρυστάλλινα κρόσσια και φούστα με φτερά.

Ο Julien Macdonald ανέφερε: «Η συνεργασία μου με την Jennifer ήταν υπέροχη και δημιουργήθηκαν αυτά τα απίστευτα λαμπερά κομμάτια Swarovski για την παράσταση του Λας Βέγκας. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του σχεδιασμού στο θέμα της σύγχρονης showgirl και εμπνεύστηκα από την αίγλη και τη γοητεία των ερμηνευτών του 1920. Η Jennifer ήταν απολύτως απίστευτη».

Το “All I Have” στο Λας Βέγκας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017.


Swarovski

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού.

Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 121 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.680 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2015.

Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Το 2015, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις