Τα πρώτα ραντεβού πάντα μου δημιουργούσαν άγχος (αν και τελικά κατάλαβα πως όταν συναντήσεις εκείνον το ξέρεις από την πρώτη στιγμή και όλα βγαίνουν όμορφα, αβίαστα και χωρίς δεύτερες σκέψεις).

Πάντως, ακόμα κι αν ο άλλος σε κάνει να νιώθεις εντελώς άνετα μαζί του, είναι σίγουρο πως θα σε προβληματίσουν διάφορα πράγματα πριν το πρώτο ραντεβού. «Τι να φορέσω;», «Πού θα πάμε;», «Τι θα συζητάμε;» και τέτοια.

Σου έχω δώσει κι άλλες φορές συμβουλές για όσα πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού, αλλά σήμερα θα σου γράψω 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, γιατί ξενερώνουν σχεδόν όλους τους άνδρες.

1. Μην ντυθείς προκλητικά.
Από τη στιγμή που σου έχει ζητήσει να βγείτε ραντεβού, είναι σίγουρο ότι του αρέσεις. Άρα δεν χρειάζεται να αποδείξεις ούτε πόσο σέξι είσαι (το ξέρει ήδη!), ούτε να προσπαθήσεις να τον προκαλέσεις. Ντύσου όμορφα, θηλυκά και καθόλου επιτηδευμένα. Ναι, καλά το σκέφτηκες. Το αγαπημένο σου τζιν! Είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσει κι εκείνος 😉

2. Μην του λες συνέχεια «ό,τι θέλεις εσύ».
Είναι σίγουρο πως οι άνδρες βρίσκουν γοητευτικό το να τους… παραδινόμαστε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να έχουμε τη δική μας γνώμη. Άφησέ τον να σε πάει εκείνος όπου νομίζει (πχ σινεμά ή σε ένα εστιατόριο), αλλά διάλεξε εσύ ποια ταινία θα δείτε ή ποια σαλάτα θα μοιραστείτε. Και φυσικά κάνε κίνηση να πληρώσεις. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ να το κάνεις, είναι τουλάχιστον αγενές να… σφυρίζεις ανέμελα την ώρα που έρχεται ο λογαριασμός…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις