Μια πρωτότυπη ιδέα είχε Καταλανός επιχειρηματίας, ο οποίος άνοιξε έναν οίκο ανοχής στην Βαρκελώνη που προσφέρει (-) με… πλαστικές κούκλες!

Στο Lumi Dolls οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις «κοπέλες»: Η Λίλι έχει ύψος 1,61μ. και έχει ασιάτικα χαρακτηριστικά, η ξανθιά και με τα μεγάλα στήθη Κέιτι είναι 1,70μ. και έχει φουσκωμένα χείλη, η αφρικάνα Λίζα έχει ύψος 1,68μ. και η Άκι έχει μπλέ μαλλιά και «κατάγεται» από την Ιαπωνία.

«Πρόκειται για απόλυτα ρεαλιστικές κούκλες τόσο όσον αφορά την κίνησή τους όσο και αφορά την αίσθηση και θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας χωρίς κανένα όριο. Αυτές οι κούκλες του (-) θα σας κάνουν να έχετε μια πιο ερωτική και ευχάριστη εμπειρία» υποστηρίζει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls.

Κάθε μια από τις τέσσερις «ιερόδουλες» κόστισε περίπου 5000 ευρώ, ζυγίζει 40 κιλά και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Οι πελάτες, στους οποίους δίνεται η συμβουλή να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, μπορούν να ζητήσουν, επίσης, οι κούκλες να έχουν ντυθεί με συγκεκριμένο τρόπο ή να έχουν τοποθετηθεί σε κάποια στάση που τους εμπνέει.

Η διεύθυνση διαβεβαιώνει ότι τα κορίτσια θα πλένονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι ασφαλής η επαναχρησιμοποίησή τους.

Ως προσφορά γνωριμίας το Lumi Dolls για το πρώτο διάστημα κοστολογεί το (-) με την κούκλα στα 82 ευρώ έναντι των 117 που θα είναι στη συνέχεια η κανονική τιμή για μια ωριαία συνεδρία.

Πελάτες όμως υπάρχουν; Η Lumi Dolls υποστηρίζει ότι η ιδέα της γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη κλείσει ραντεβού για αρκετές ημέρες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις