Το πιο καυτό ερωτικό πάρτι του Λος Άντζελες, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και σύντομα θα περάσει τον Ατλαντικό για να διεξαχθεί και σε ευρωπαϊκές πόλεις. Διοργανωτής το κλαμπ SNCTM που είναι γνωστό γιατί προσφέρει ερωτικά πάρτι στις ΗΠΑ, με υψηλή αισθητική και ερωτική φαντασία.

Άντρες και γυναίκες, ντυμένοι με στολές και μάσκες, όπως στο «Μάτια ερμητικά κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αφήνονται ελεύθεροι σε ερωτικά παιχνίδια εγκαταλείποντας τις αναστολές τους έξω από το κλαμπ.

Σχέσεις υποταγής, ομαδικές συνευρέσεις, σαδομαζοσιστικά σόου, πάρτι με εξοπλισμό που δύσκολα θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος ανώνυμα. Τίποτα δεν είναι ακραίο στο SNCTM club.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “New York Post” μία βραδιά στο club SNCTM κοστίζει 1800 ευρώ εκτός εάν συνοδεύεσαι από σύντροφο με το κόστος να είναι χαμηλώνει στα 1400 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των “NYT”, το κλαμπ “Snctm” θα έλθει και στις Κάννες της Γαλλίας σε μυστική τοποθεσία τον ερχόμενο Μάιο. Οι πόρτες του είναι κλειστές για όσους δεν είναι μέλη. Για να ενταχθεί κανείς στη μικρή κοινότητα που έχει δημιουργηθεί , θα πρέπει να προταθεί από κάποιο μέλος και να πληρώσει μια εγγραφή ύψους δέκα χιλιάδων δολαρίων.

Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να τηρείται εχεμύθεια και άκρα μυστικότητα. Απαγορεύονται αυστηρά, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές κάμερες, ενώ στο χώρο υπάρχει πάντα κάποιος που να προσφέρει ασφάλεια στους θαμώνες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις