Η Αντέλ επιβεβαίωσε τον κρυφό γάμο της

Η Αντέλ επιβεβαίωσε τον κρυφό γάμο της
Toν περασμένο μήνα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Αντέλ και ο σύντροφός της Simon Konecki είχαν παντρευτεί σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είχε διαψεύσει τότε την πληροφορία, την οποία όμως επιβεβαίωσε η ίδια την Κυριακή, σε μια συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.  

Η βρετανίδα τραγουδίστρια είναι για πολλά χρόνια σε σχέση με τον Simon Konecki, έναν πρώην χρηματιστή που ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση για την παγκόσμια πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.

Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, τον Angelo, αλλά η Αντέλ προσπαθούσε να διατηρήσει την ιδιωτική ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα και ποτέ δεν απαντούσε σε ερωτήσεις για την οικογενειακή της ζωή.     

«Αυτό το συναίσθημα, όταν για πρώτη φορά ερωτεύεσαι κάποιον είναι το καλύτερο συναίσθημα στη γη», λέει στο κοινό . «Και είμαι εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα», είπε προσθέτοντας πως τώρα είναι παντρεμένη και έχει βρει αυτό το πρόσωπο.